2012-02-20 12:56:02• hírek • (x)

Peat jr. Feat Gina és a farsang a 2x2-ben

Ismét csak hatalmas buli volt szombat éjjel a börvelyi 2x2 Clubban. A magyarországi Peat jr. Feat Gina lépett fel a partyn mint sztárvendég - természetesen óriási sikerrel. Az alkalmon Dj Breky volt a rezidens. Bulifotókkal szolgálunk a tuti partyról.

A sztárfellépők igencsak jól érezték magukat, s reggelig maradtak a 2x2 Clubban. Amúgy a Peat Jr. & Fernando DJ/Producer páros 2003 év végén alakult. 2004 márciusában megjelent első kislemezük Hiányzol címmel, mely több hónapig vezette a MAHASZ DANCE TOP 40-es listát. Ezt a maxit még további 7 kislemez követte töretlen sikerrel. Olyan neves előadóknak készítettek remixet, mint Náksi vs. Brunner, Kozmix, Desperado, Zséda, Groovehouse, Josh & Jutta, Dj Bruckmann, DJ Szatmári és Jucus. Produceri munkákban is szerepet vállaltak, hiszen 2004-ben Fernando elkészítette Dj Szatmári feat. Jucus Égess el című kislemezét, majd ezt követte a 100 évet várnék című sláger, ami igen közkedvelt darab lett a DJ-k körében.

2005-ben Dj Páz Rólunk szólt című kislemezének zenei produceri munkálatait szintén Fernando jegyzi, ami után még számos kislemez és remix látott napvilágot Páz nevén. 2010-ben a trendnek megfelelően stílust váltottak és ennek első gyümölcse Peter Walley & Afrika Bambaataa - Pupunanny 2010-es átirata, majd elkészítették az Itt a nyár 2010-es változatát. Ezenkívül számos remixet, bootleget Peter Walley & MRG néven publikálnak a mai napig is. A méltán népszerű DJ/Producer páros eddigi énekfelvételei Erdélyi Csilla közreműködésével jöttek létre, azonban a stílusváltásnak köszönhetően egy új énekesnő veszi át Csilla helyét Gina személyében. A legújabb Peat Jr. & Fernando kislemez december 3-án jelent meg Réges-rég címmel.

A fergeteges farsangi bulin szórakozók közül igen számosan álarcban, vagy egyenesen álruhában partyztak. Őrületesen tuti buli volt! Íme pár fotó!


Peat jr. Feat Gina és a farsang a 2x2-ben

Peat jr. Feat Gina és a farsang a 2x2-ben

Peat jr. Feat Gina és a farsang a 2x2-ben

Peat jr. Feat Gina és a farsang a 2x2-ben

Peat jr. Feat Gina és a farsang a 2x2-ben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: